Και φέτος η κατασκήνωσή μας συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ "Δωρεάν κατασκήνωση" και θα δεχθεί παιδιά σε όλες τις περιόδους.

  Όσοι έχετε κάνει την ηλεκτρονική αίτηση στον ΟΑΕΔ και έχετε κάνει κράτηση θέσης στην κατασκήνωση, παρακαλούμε να μας στείλετε / προσκομίσετε τα παρακάτω δικαιολογητικά: 

1. Βιβλιάριο υγείας δικαιούχου γονέα (την πρώτη σελίδα με τη φωτογραφία).

2. Βιβλιάριο υγείας του παιδιού/ των παιδιών (την πρώτη σελίδα με τη φωτογραφία).

3. Έγγραφο ταυτοπροσωπίας του δικαιούχου γονέα (ταυτότητα, διαβατήριο & Άδεια παραμονής κ.ο.κ.).

4. ΑΦΜ και ΑΜΚΑ δικαιούχου γονέα.

5. ΑΜΚΑ παιδιού.

Αποστολή / προσκόμιση των δικαιολογητικών

• Η αποστολή των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει:

‒  Με  Φάξ στο +30 22920 39574.

‒ Ηλεκτρονικά: μπορείτε να τα σκανάρετε και να μας τα στείλετε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) .

   Στον τίτλο του e-mail παρακαλούμε να γράψετε το ονοματεπώνυμο του κατασκηνωτή / των κατασκηνωτών που θα έρθουν στην κατασκήνωσή μας μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ.

• Η προσκόμιση των προτύπων δικαιολογητικών θα πρέπει να γίνεται με την άφιξη του παιδιού / των παιδιών στην κατασκήνωση.