Σύνδεσμοι


 

 KEEEE
Κοινωνία Ελευθέρων Ευαγγελικών Εκκλησιών Ελλάδας
Η επίσημη σελίδα της Κοινωνίας των Ε.Ε.Ε.Ε.
www.koinoniaeeee.gr

 

epitropi

Επιτροπή Νεολαίας Κ.Ε.Ε.Ε.Ε.
Ενημερωθείτε για τα συνέδρια, τις εκδηλώσεις και όλες τις δραστηριότητες που αφορούν τους νέους της Κοινωνίας.
www.neolaia.org.gr

 

pixida

Το Περιοδικό για παιδιά... και όχι μόνο.
Στην ιστοσελίδα του περιοδικού θα μπορείτε να διαβάσετε παλαιότερα τεύχη on-line, να παραγγείλετε τεύχη και να γίνετε συνδρομητές, να στείλετε ύλη και πολλά άλλα...

 

Pergamos
Στις εκδόσεις Πέργαμος θα βρείτε μια πλούσια σειρά χριστιανικών βιβλίων με πληθώρα θεμάτων καθώς και Αγίες Γραφές και Καινές Διαθήκες στη δημοτική. Μια περιήγηση στην ιστοσελίδα αξίζει τον κόπο.
Θα το βρείτε στην ιστοσελίδα : www.pergamos.com.gr


En-Arxi-In_o_Logos The word banner 90x35 
Κατεβάστε στον υπολογιστή ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να μελετήσετε την Αγία Γραφή. Το πρόγραμμα αυτό διατίθεται δωρεάν, είναι στα ελληνικά, περιέχει το αρχαίο κείμενο, τη μετάφραση του Ν. Βάμβα και τη μετάφραση του Σ. Φίλου, καθώς και μεταφράσεις σε άλλες γλώσσες. Σας επιτρέπει επίσης να βρείτε όλα τα εδάφια που περιέχουν μια συγκεκριμμένη λέξη.
Θα το βρείτε στην ιστοσελίδα : www.theword.gr

 

e-Word
Ένα παρόμοιο πρόγραμμα με το προηγούμενο, αλλά στα αγγλικά. Εκτός από τις πολλές μεταφράσεις (και στα ελληνικά), συνοδεύεται με πολλά και πολύτιμα βοηθήματα και ιδιαίτερα σχόλια από σπουδαίους μελετητές της Βίβλου : Matthew Henry, Wesley, Barnes, Adam Clarke και άλλοι. Επίσης, περιέχει 2 θαυμάσια λεξικά : Strong’s Hebrew and Greek Dictionaries, Thayer’s Greek Definitions.
Θα το βρείτε στην ιστοσελίδα : www.e-sword.net

 

oikogeneia

 

 

 

 Οικογένεια

 Εάν θέλετε να συνδεθείτε στο παλαιό ιστότοπο του Οικογένεια πατήστε εδώ